Bloggmingel och premiär av en ny bar på Stureplan

Jag har nu gått igenom veckans schema gällande mina bloggevent. Det blir bl.a bloggmingel på en nyöppnad bar på Stureplan. Jag ska på premiären!

Måndag: Träffa en känd profil som jag senare kommer avslöja namnet på

Tisdag: Pressfrukost för Restylane som producerar fillers för läppar, rynkor mm. En skönhetsexpert från Uppsala tar mig dit med bil.

Onsdag: Möte på kvällen efter jobbet med nya kollegor om hur vi tjänar pengar medans vi sover. Visst låter det för bra för att vara sant?

Torsdag: Jag ska träffa en mycket känd politiker och författare för en intervju. Jag har inga möjligheter att åka så ofta till Stockholm så han kommer till Uppsala.

Fredag: Ny bar öppnar i Stureplan och jag är inbjuden tillsammans med andra bloggare för en fantastisk premiär och bloggmingel med andra kända bloggare.

Om jag inte hade haft min PR ansvarige i min planering och mina resor hade jag omöjligt hunnit med så här mycket. Hon är en klippa som jag rådfrågar i allt som rör bloggen, marknadsföring och hur jag ska planera in mina möten. Emelie har en gedigen utbildning i både PR och media på universitetsnivå och driver bloggen mediamamman.se. Just nu har hon fått ett fantastiskt erbjudande som hon är så glad inför som bara jag vet om för det är insider nyheter. Hon kommer att hjälpa mig på mitt nästa bloggevent jag har hemma då eventfolk och mediafolk från Stockholm finns på gästlistan. Det är så fantastiskt att få lära känna människor inom media från Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *