Godhet och tålamod är Guds största prövning gentemot människan.

I går skrev jag Konsten att inte skrämma i väg människor. I dag vill jag belysa konsten att skrämma i väg människor.

Folk tror att elakhet är en konst om folk visste hur mycket tålamod det krävs för att inte vara elak. Det krävs inte mycket intelligens för att vara elak mot en människa. Det räcker bara med att vare en parodi på sig själv så har du lyckats med elakhet.

Jag vet med facit i hand att när människor har tagit energi av mig genom att kritisera så har jag alltid tagit avstånd och vet därför att den vägen är en säker väg till att folk vänder en ryggen förr eller senare. Sedan kan den sorten tjata om vart man tog vägen i all evighet. Genom sig själv lär man känna andra så jag kan inte förstå varför folk tror att andra människor inte känner vad de själva känner i samma given situation? Folk verkar inte kunna kalkylera enkel matematik och skrämmer konstant i väg människor. Glömmer folk hur de själva känner när någon kritiserar dem eller angriper dem personligen? Det är så enkelt att om någon får dig att må dåligt oavsett hur de lägger upp sin mening så kommer du att vända på klacken och gå i från människan. Glömmer folk hur det är att vara människa? Som tur är så har jag inte kontakt med sådana människor längre då attraktionslagen inte parar ihop mig med den typen längre. Eller ännu enklare jag själv parar inte ihop mig med dem mer än en gång.

Konsten är enkelt berätta vad du ser är bra med människor i stället för att påpeka vilka brister de har. För de brister du ser är bara fördomar om människor och ju mer du koncentrerar dig på andras brister desto mer av den bristen kommer du att få uppleva. Om folk blir glada av dig så kommer de vilja träffa dig mer. Jag skulle kunna ge igen och börja kritisera tillbaka, men jag känner att även “hämnd” tar energi så jag tar stort kliv tillbaka och rensar personen i stället från min omgivning.

Om folk fick betala för varje elakhet de gjorde mot andra i pengar eller guld så skulle folk lära sig mer tålamod. Du betalar elakhet fast inte med pengar och guld utan i händelser du drar till dig. Såsom du får andra att må så kommer du dra till dig samma känsla av universum. Se på ditt liv är du lycklig? Man säger att en olycklig människa gör andra illa och man borde vända på det. De blir olyckliga för att de gör andra människor illa för de betalar med sin själ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *