Bloggevent hemma hos mig

Jag har haft bloggevent hemma hos mig som blev väldigt lyckad. Jag hade företag som sponsrade mig och längre ner kan ni läsa vilka som var sponsorerna.

Det är första gången jag har ett bloggevent hemma hos mig och bjöd in för att dricka vin så tidigt på morgonen. Jag känner att det har varit lyckat även om 3 personer fick förhinder och blev sjuka. En av dem var Sveriges största ekobloggerska Tanja Dyredans som jag hoppas ska få se 5 mars om hon inte är på sin Yoga som hon pratade om. Dianas drömmar kommer att komma 5 mars och jag har ett planerat event tillsammans med henne i Uppsala med en skönhetssalong i Uppsala. Allting bara faller på sin plats och blir så lyckat.

I dag åker jag till Stockholm igen för en tidning som ges ut som heter Mini & Me. Jag har blivit inbjuden av Evoque Media. Det blir mingel och bubbel tillsammans med andra bloggare och journalister från olika tidningar. Superkul och jag ser så fram emot detta. På fredag åker jag till Stockholm igen för att sitta i en panel och granska en ny amerikansk serie. Jag kommer då befinna mig på FOX huvudkontor i Stockholm. Jag har det verkligen roligt hela tiden när jag jobbar och därför hinner jag med så mycket. Gör det du tycker är kul och hela världen kommer att stötta dig och du kommer aldrig behöva ta semester.

Det mest fantastiska var mingelfotografen Jens som tog bilder av mitt bloggevent.

 

Bloggeventet sponsrade av:

Fotograf Jens Engström

House of Wine and Spirits

Bringwell

Fotkomfort

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *