Tips på hur du kan mingla trots höga klackar

Som bloggare så är jag på event flera gånger i veckan och med detta medför att man står mycket på fötterna.

Jag har skyhöga klackar och efter ett tag kan det bli jobbigt att stå på mina ben för att göra ett gott intryck på människor under ett mingel. Jag kommer snart att befinna mig på Stureplan för en ny bar som öppnas och då behöver jag verkligen ett par skoinlägg för att göra ett gott intryck på gäster jag ska mingla med.

Nu har jag löst min situation genom Fotkomfort. Nu kan jag ta på mig mina skyhöga klackar och mingla på ett professionellt sätt. Jag fick skoinlägg i både mina klackskor och stövlar. Han finslipar skoninlägg så att de blir anpassade till dina skor och detta kan ta ca 15 minuter och medans fick jag ta en kopp kaffe med mjölk i receptionen. För har du inte bra skor med skoinlägg får du problem med knän, ben eller rygg. Nu har jag inte längre ont i min rygg i varje fall oavsett vilka skor jag väljer.

Du hittar Fotkomfort i Uppsala, Stockholm och Enköping. Telefon 0771-130130 e-post [email protected]

Kjell gör även skoinlägg till idrottsmän och massor av kändisar som kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *