Företagsbesök på Bringwell allt för din hälsa

Jag och min PR ansvarige Emelie Andersson har varit på företagsbesök hos Bringwell på Greve Turegatan i Östermalm.

Vi blev presenterade för alla som jobbar för detta företag då jag och Anna från företaget kommer bjudas in hemma hos mig 17 februari med folk från Stockholm inbjudna. Två företag sponsrar detta event bl.a Bringwell och House of Wine and Spirits som driva av Ulrika Wallin som är släkt med Kungahusets designer Lars Wallin.

Vi fick en guidad tur i hela kontoret och se alla varor de säljer och marknadsför. För mig är det viktigt att göra företagsbesök när jag ska samarbeta med företag på längre sikt. Jag vill veta vad jag ger mig in på och är noga med det. Det är även viktigt för företaget att lära känna mig på närmare håll för att bygga upp ett förtroende. Jag har lätt för att inge förtroende till mina samarbetspartners.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *