Därför drar vissa s.k medium till sig det de själva sänder ut

Jag har blivit spådd av en fantastisk medium som heter Kerstin Ericsson som driver Kropp och själ samt Grindhammarens B & B.

Jag stannade bara upp vid två stånd på Hälsomässan i Fyrishov Uppsala. En av dem var fantastiska medium Kerstin Ericsson. Jag anser att hon är fantastisk eftersom hon säger bara det som är positivt och kommer aldrig med något negativt. Jag har varit med om s.k. mediala personer som inte är mer mediala än en köttbulle som har sagt negativa saker bara för att såra och inte för att det är vad de känner. En s.k medial person sa att jag inte skulle få för mig att folk söker upp mig för min skull utan de vill umgås med andra som finns omkring mig. Jag har senare sett samma person bli sårad av flera personer efter varandra. Som jag säger att det du hoppas att andra ska känna kommer du själv att dra till dig genom attraktionslagen. Varför använder de inte sin intelligens till att räkna ut enklaste matematiken någonsin 1+1=2. Dvs du sårar någon och du får tillbaka 3 gånger så mycket av universum.  Det är inte vad folk säger och gör jag minns med dem. Utan det är den känsla de lämnar efter sig som jag minns. Hur roligt är det att träffa någon som provocerar i stället för att inspirera? Vad får folk denna ogrundade elakhet i från? Varför vill man skada någon som vill dem väl? Jag kommer aldrig förstå denna sorts av människor som in i det sista inte ger sig utan ska säga något nedlåtande varje gång man möter dem. Varför andas de aldrig? Varför låter de inte bara universum ordna det gott för dem? Jag vill trots detta se denna person lycklig för det är det enda sättet till att få goda energier tillbaka så att jag mår bra när jag träffar människan. Det ligger inte i mina händer att göra människan lycklig oavsett hur mycket jag försöker hjälpa och inspirera eller tala om hur bra människan ser ut. Inget biter på denna person och då blir jag helt maktlös. Jag vill så gärna göra gott, men det går inte.

Tackar vet jag att det finns goda människor som Kerstin Ericsson som har förstått attraktionslagen till 100 %. Hon lämnade efter sig fantastiska energier som jag lever på än i dag. Tack Kerstin du är en fantastisk änglasjäl i mina ögon.

Jag fick välja en av högarna med hennes egen tarotkort. Sedan började Kerstin berätta vad korten betyder.

Det snackas runt mig och jag ska inte tro på alla jag hör. Jag ska ej damma innan jag vet dvs inte dra för sluthastade beslut. Jag ska heller inte berätta för mycket för folk utan låta dem tänka lite själva. Jag ska leva här och nu samt en dag i taget. Jag har många järn i elden och bör ej stressa för jag har hela livet på mig. Jag ska ta en sak i taget. Kerstin sa att jag var som en vattuman vill ha nya saker hela tiden i mitt liv. Jag är god, snäll och omtänksam. Hon trodde att jag jobbade inom vården eller med människor. Enligt Kerstin kommer jag att lämna jobbet inom “vården” och gå vidare. Jag ska heller inte ha för bråttom. Jag ska ej släppa mina drömmar för att mina drömmar kommer att förverkligas.

Jag är en ängel enligt Kerstin. Kortet säger något fantastiskt “två dagar borde ingen bekymra sig för igår och i morgon. När det gäller vänner så har jag dem jag behöver.

Det finns något bra som lurar i hörnet som kommer till mig som jag ännu inte vet vad det är. Det finns en spegel och i den kan man se flera flickor om man tittar riktigt noga på kortet. Jag behöver lyssna på kroppens signaler och vad hon menade här förstod jag inte riktigt?

Jag har andar med mig. Nära kontakter och universum är med mig. När det gäller bloggen kom kortet prinsessa och prins upp detta tolkade Kerstin som att jag borde träffa prinsessor och prinsar på riktigt. Det vi verkligen vill tar vi oss tid till. Det finns en tjej som har funnits länge som jag kommer att ha livslång vänskap med. Healing är bra för att kunna trösta mitt förflutna. Även släktens gamla sorger kan jag trösta med healing. Jag kommer skriva på kontrakt och köpa någon. Kerstin säger också att jag har tappat kontakten med mig själv och jag måste flika in med att säga att jag har aldrig haft så bra kontakt med mig själv som jag har nu.

Jag har bra rötter under mina fötter och kommer att dra till mig precis allt jag önskar.

3 svar på ”Därför drar vissa s.k medium till sig det de själva sänder ut”

 1. Så härlig och ärlig artikel! Den Kerstin jag känner är precis som det bloggas om!
  En underbar medmänniska, healer och medium!

 2. Hej Anne, Tack för det fina reportaget om mig och mitt arbete!

  Ibland när jag får kortet “Lyssna på kroppens signaler” så handlar det om att i den här mentalt stressande världen så brukar man ignorera det som den egna kroppen säger.
  Till exempel om man har feber så kastar man i sig några Alvedon och kör på med full fart, och det är ju inte nyttigt när kroppen sagt att man ska vila och läka. Om man får spänningar i axlar och nacke kanske man går och har ont istället för att lyssna på att man behöver förändra sina rörelser, t.ex. inte sitta så stilla så lång tid vid datorn. Kroppen säger till när man gör något onaturligt.
  När det gäller kvinnor i fertil ålder så kan det handla om hormoner som inte beter sig som det förväntas.
  Tack än en gång och jag hoppas vi ses snart, kanske med ett ” Hemma hos” när jag har mina tjejkvällar 🙂
  Kram Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *