För att lyckas ska du hålla din dröm levande

Jag ser fram emot filmen Askungen som snart ska ha premiär på biograferna.

Anledningen till att jag älskar Askungen och dessa sagolika filmer är den magiska historien om att hon tappar en sko som bara passar henne. Detta kan tolkas som att man har egenskaper som man aldrig kan återfinna hos andra människor hur mycket man än söker dem hos andra. Jag älskar även inredningen som finns på slott och herrgårdar. Det är inte det dyrbara som lockar mig utan jag älskar inredningen för att det påminner mig om att hålla drömmen levande.

Jag har möblerat mitt hem så att det ska påminna mer om ett slott än en koja. Våra möbler och inredning speglar oss. På Ilva kan du hitta fina spegel för ditt hem. Glöm inte att i Snövit ställde sig drottningen denna fråga hela tiden “spegel spegel på väggen där säg vem som är vackrast i världen är?”. Ta en titt på magiska speglar och ställ denna fråga till spegeln, vem vet kanske svarar den dig att du är vackrast på denna jord.

Låt din inredning spegla dig och dina drömmar så att du uppnår det du drömmer om både när det gäller din karriär och dina relationer. Tryck aldrig på knappen paus dvs undvika inreda ditt hem som om din dröm redan vore sann. Jag fick här också en riktig tankeställare om att jag borde ändra på vissa saker i min inredning för att den ska spegla min dröm. Jag har alltid lagt värde på relationer och numera kommer detta i efterhand då jag måste sätta min dröm i första hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *