Kardemumma bakelse & planering med PR ansvarige

Nu har jag åter haft möte med min PR ansvarige Emelie Andersson för att gå igenom min täta schema för två veckor framåt.

Förutom att Emelie älskade kardemumma bakelsen så är hon väldigt effektiv när det gäller att planera vår schema tillsammans. Hon är den som knyter påsen och vet hur vi ska boka in flera möten efter varandra för att slippa resa till Stockholm för ofta. Hon är den som kommer med förslag på vilka som vi kan samarbeta med och har nu en idé som jag kommer att avslöja den 17:e februari då vi har ett stort event tillsammans hemma hos mig.

Onsdag 4 februari Lunch tillsammans med Klara K grundare och två rotary medlemmar då vi ska tala business och hur vi kan samarbeta i framtiden.

kl 19.00 Pyskologikväll med chefredaktör och 3 författare

Torsdag 5 februari kommer en superkänd person hem till mig på lunch. Hon har skrivit böcker och mer om vem hon är avslöjar jag när jag har träffat henne.

7-8 februari Hälsomässa på Fyrishov och jag försöker släpa dit min PR ansvarige Emelie.

Tisdag 10 februari Pressmöte på Sergels biograf för något helt nytt som ska presenteras.

Senare samma dag ska jag och min PR ansvarige Emelie besöka ett företag som jag ska samarbeta med och därför besöker deras  kontor på Greve Turegatan i Östermalm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *