Föreläsning om hur du spar tid som entreprenör

Så här gör du för att spara tid om du är i min situation som proffsbloggare, franchiseföretagare och coach inom entreprenör.

Jag har alltid gillat nya idéer och nytt sätt att se på saker. Min blogg är för mig något jag aldrig skulle kunna leva utan trots att den upptar så mycket tid av mig. Jag har därför blivit coachad av Lennard Rasmussen om hur jag spar min tid och gör den effektiv.

Jag vill kunna vara mer effektiv och prioritera det viktigaste och inte det roligaste som många människor tyvärr gör. Jag har fått lära mig av Lennard hur jag styr upp min dag och blir mer effektiv och inte lika trött när jag tittar på mitt bord med massor av uppgifter. Att blogga handlar inte bara om att jag skriver inlägg. Det händer så mycket bakom kulisserna innan jag väljer ut bilder, event, företag och produkter som jag ska ha med. Skulle jag tex blogga om allt jag får sponsrat av olika företag skulle min blogg endast handla om varor och tjänster till slut. Jag måste dra en gräns och veta vilka event jag ska ha med. Jag måste välja bland företag som vill samarbeta så att det är något som mina läsare kan bli intresserade av. Jag har fått veta att mina läsare är mellan 15-35 års ålder och att det är jämnt mellan män och kvinnor. Det finns även äldre som läser bloggen men 60 % är just mellan 15-35 års åldern.

30 % är över 35 års åldern och då är de flesta företagare och entreprenörer som läser och blir inspirerade.

Jag har markandsfört många företag som jag har utbildats hos. Bin blogg är synlig på framsida av Bloggportalen som är den portal som används av Aftonbladet.

8 nycklar för en smart arbetsdag

1. Rätt mental attityd. 2. Gör det nu. 3. Beslutsmodellen är lika med kasta spara göra. 4. Var konsekvent håll dig till en göra lista och en kalender. 5. Håll inkorgen i schack. Vi ska jobba med att tömma vår mailbox. 6. Prioritera och planera realistiskt mot uppsatta mål. 7. Boka egen tid 8. Ta bort troll på ditt skrivbord och i datorn. Dvs varenda litet papper på bordet har en elak troll på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *