Bodytalk läkande alternativbehandling

Jag har provat Bodytalk hos Katharina Arnesen och fick respons medetsamma.

Jag är otroligt nyfiken på hälsa och själ. Jag ville prova något som jag aldrig hade provat förut. Så jag testade bodytalk denna gång. En metod som innebär att Katharina knackar lite lätt på huvudet och i mitt hjärtchakrat som ligger mitt i bröstkorgen. Hon knackade lite lätt och sedan kände styrkan lätt i min arm för att känna efter med sina sinnen om vad som skedde i min kropp.

Jag kunde när jag låg där känna att det var som en varm orm som slingrade sig längst min ryggrad och jag blev fantastisk överraskad över hur jag reagerade. Hon förklarade att Bodytalk är ett sätt för att få kroppen att kommunicera med varandra dvs dina organ lär sig att kommunicera med varandra så att allting ska fungera korrekt och är läkande. I dag träffade jag en ung kvinna som inte mådde så bra. Efter ett tag berättade hon för mig om att för några år sedan hade hon fått en hjärntumör som läktes ut pga av hur stark hon var som person. Läkarna hade också blivit förvånade över att hon hade klarat sig. Nu kände hon att hon hade fått samma symtom igen och var därför väldigt orolig. Jag berättade då för henne om Bodytalk och tänkte att det kunde vara något för henne. Hon fick uppgifterna om Arnesen av mig och kommer snart att kontakta henne. Jag hoppas att det kommer att gå henne lika väl som det har gjort för mig för jag märkte tydlig förändring hos mig på ett sätt jag aldrig förut hade upplevt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *