Kurera tidningen Bettys inspiration

I dag är jag på frukostmöte på Bettys inspiration och senare på kvällen är jag på utsläpp av senaste Kurera tidningen i Södermalm Stockholm.

Jag bor ca 5 meter i från där vi ska samlas för ett frukostmöte så otroligt bekvämt för mig. Jag kommer att vakna kl 06.00 för att sminka mig och sedan tar jag bara hissen ner och vips så är jag framme i den lokal vi ska mötas.

Bilder kommer självklart så ni kan vara lugna om att inte missa något som händer i mitt liv gällande affärsnätverk eller när jag är på vimmel bland media människor. Till Bettys inspiration så har jag två gäster med mig som är medlemmar från Rotary. På kvällen efter jobbet åker jag till Stockholm tillsammans med min PR ansvarige Emelie och där ska vi möta upp Tanja Dyredand som driver Sveriges störa ekoblogg och som är en eventsamordnare.

Kan någon trevlig person gissa var jag har tagit denna bild?

Ett svar på ”Kurera tidningen Bettys inspiration”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *