Mingelbilder hemma hos Dominika Pezynski fortsättningen

Nedan ser ni fler mingelbilder hemma hos Dominika Pezynski.

Jag älskar att träffa nya intressanta människor och ta del av deras livsöden. Det blir mer jordnära att mötas hemma på vinprovning och det tyckte nog många av gästerna.

Jag mötte vinproducent, flygvärdinna och folk som jobbar inom PR och media.

Dominika Pezynski är en mycket bra värdinna som tog emot alla sina gäster genom att ge dem vin som välkomstdrink. När gästerna gick hem så följde Dominika Pezynski traditionellt med var och en till dörren för att vinka av sina gäster. Dominika Pezynski driver PR byrån Mafioso och till sin hjälp har hon Christin Bäckman. Jag själv har ju alltid med PR ansvarige Emelie med mig överallt jag går

Nu ska jag i väg på Bodytalk och mer om det ska jag berätta när jag har provat denna alternativa behandling. Jag kommer även i kväll presentera er för en ny blogg som jag har upptäckt och skriva lite om ett gäng som ni kan marknadsföra er hos genom att sponsra dem. Ja mer om detta i kväll och i morgon. Ha det så bra alla mina trevliga följare som följer mig på bloggen, instagram (annevonporat) och facebook. Jag har massor av följare överallt och ni förökar er hela tiden och detta gör mig väldigt glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *