Nya chefen på UNT Charlotta Friborg

Jag har träffat nya chefen på UNT Charlotta Friborg och med mig hade jag givetvis min press och media ansvarige för bloggen nämligen Emelie.

Intervjun är inte färdig än utan ni kommer alla att få ta del av den när min högra hand Emelie har redigerat den färdigt. Allt spelas in som senare redigeras av Emelie som är utbildad inom media och radio. Mer bilder av finns på min mikz app som ni kan följa genom att sms:a veckomagasinet till 72722. Hela intervjun med Charlotta Friborg får ni ta del av inom kort. Charlotta Friborg är helt ny i Uppsala så jag har bjudit in henne på lite event så att hon får lära känna sin nya stad. Vi träffades över lunch på Hugo W på Vaksalagatan i Uppsala. Precis när jag klev in så såg jag ett sms om att Charlotta redan var på plats. Jag gillar inredningen på Hugo W för de har blandat både inredning, butik, mode och café på en och samma gång. Det finns alltså mycket att välja bland om du vill både shoppa, fika eller bara bli inspirerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *