Ibland måste även jag vara hemlighetsfull

Nu jag träffat medlemmar från Rotary på Amazing Thai i Uppsala.

För två år sedan hade jag inte kunnat sitta i hennes knä för då vägde jag 15 kg mer än vad jag väger i dag.

Vi tre kommer att ha ett fantastisk samarbete i framtiden och vi kommer att börja inom några veckor. Detta är nog det största steg jag någonsin har tagit gällande investering för framtiden. Jag kände direkt att det var rätt och jag kände direkt att jag kunde lita på dessa kvinnor så fort jag mötte dem på Rotary i Enköping.

Nu ska jag i väg till ett fantastisk event i Stockholm tillsammans med min högra hand Emelie och medium Maria Svensson. Det är Mafios AB som drivs av f.d sångerskan Dominika från Army of Lovers som bjuder in mig och då tar jag med mig min hov från Uppsala.

Ni kommer att få se bilder av en känd kock och jag ser fram emot en fantastisk lunch med andra människor inom press och media. Detta är nämligen en pressinbjudan och detta är 3:e gången jag träffar Dominika. Jag hade hoppats på att Sveriges största Ekobloggerska Tanja också kom, men henne får jag inte träffa förrän nästa vecka. Nästa vecka ska jag nämligen på pressmöte för tidningen Kura och där träffa Tanja. Tanja jobbar mycket inom tv och är en eventordnare i Stockholm. Hon var även en av de som arrangerade Fadime dagen på Berns tillsammans med kända journalisten Malou von Sivers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *