Första steget till att stärka ditt varumärke

Vad bör du tänka på för att stärka ditt varumärke?

Anna Wiklund hjälpte mig med fotograferingen eftersom min press och media ansvarige Emelie fick förhinder.

Kvinnlig nätverk som Klara K & Bettys Inspiration

Jag la fram vikten av att nätverka för att bli en större företagare. Det spelar ingen roll om du kommer från ett litet företag eller om det är ett större företag. Du måste helt enkelt göra ditt varumärke känd. För er som är intresserade av Klara K eller Bettys inspiration så kan ni besöka dessa två hemsidor och börja redan i dag och utöka ert nätverk. Ni får ut mer än vad ni ger det kan jag lova er som för varje dag har ett växande varumärke.

Nu ska jag i väg på affärslunch tillsammans med två medlemmar från Rotary och mer om detta och vilket samarbete vi kommer att ha avslöjar jag mer om i framtiden.  Att samarbeta innebär synergieffekt. Synenergieffekt innebär att när två kemikaler blandas ihop så blir de ännu mer förstärkta och kan ta mer skada eller mer nytta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *