Närproducerad bröd leverans från Uppsala

Vet ni hur det känns att vakna kl 08.00 och få hem bröd hem till sin egen dörr?

Jag har nu fått hem färsk rykande bröd leverans från företaget Bagerikassen. Du kan abonnera nybakad surdegsbröd till din dörr. För fråga dig själv vad du hade gjort om du vore så rik att du kunde göra vad du ville med pengarna. Det första man tänker är då att få bättre service och ett av dem är väl då att få hem färskt bröd varje lördag ända fram till din port. Du behöver inte vakna och öppna dörren utan den finns redan på ditt handtag kan det bli bekvämare?

Vi känner ju till olika matleveranser och nu finns även härlig bröd leverans ända fram till din bostad. Jag har även lagt in nyheten om bagerikassens bröd leverans på mikz där du kan följa mig genom att sms:a veckomagasinet till nr 72722.

Jag fick hem bröden ni ser på bild

Surdegsbröd (ekologiskt)

En nyttig surdegsfralla med rostade sesamfrön.

Levainfralla (ekologiskt)

Bräck (ekologiskt)

Fralla som är klassisk

En klassisk tekaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *