Vill du marknadsföra ditt företag?

Jag har en mobil app på mikz och har på detta sätt marknadsföra ditt företag.

Har du ett företag och vill marknadsföra dig via mobil app som når flera miljoner människor? Vill du besöka mikz för att få en bild av hur det går till? Du kan besöka min app för att få dig en uppfattning genom att skicka sms:et VECKOMAGASINET till nr 72722.

De hörde själva av sig till mig med motiveringen om att Zlatan och Messi hade skrivit på samma kontrakt som jag nu skulle få äran att få skriva på. Sagt och gjort har jag skrivit på och jag har nu fått arvode för varje månad som jag är med och bloggar via mobilen. Det roliga är att jag nu kallas för kändis.

Om jag kallas för kändis numera på mikz vad kan då ditt företag inte bli kallad för?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *