Spegeln är en pararell värld enligt mina drömmar

Sedan jag var barn har jag alltid haft drömmar om att jag konstant söker mig till badrum oavsett var jag befinner mig.

Jag kan hamna hemma hos någon annan, i en skola eller på ett slott och ständigt söker jag efter ett badrum för att jag vill tvätta mig. Inte för att jag känner mig smutsig, svettig eller har behov av att tvätta mig. Det är bara något jag alltid strävar efter i varje dröm. Jag blir alltid nyfiken på badrum och vill alltid spegla mig i badrum. Jag ställde till slut denna fråga på facebook och fick några svar från mina fantastiska facebook vänner.

Jag fick många svar, men att av dem var från min bror H som påminde mig om något jag hade sagt när jag själv var barn. Han skrev följande till mig på facebook:

“När du var liten sa du att badrummet var en port till en parallell värd . Du har växt ifrån det o glömt det men dina drömmar vill att du ska använda porten igen. De väntar på dig”

Kanske stämmer de att “de” väntar på mig? Jag kan inte känna att det finns någon människa på denna jord som förstår mig och kanske bör jag vända mig till “dem” som finns på andra sidan för en dialog och för mina frågor. Jag är ensam med mina frågor och har ingen jag kan ställa dem till. Jag känner att människor talar emot sig själva speciellt när de saknar svar så säger de “det är väl meningen”. Inget har en mening allt drar vi själva till oss genom tankens kraft. Jag vill veta mer om hur jag kan dra till mig andra saker och hur jag kan förstå orsak och verkan.

Jag kommer nu ihåg vad jag menade som barn när jag sa till min bror att badrum är en parallell värld till vår värld. Det jag menade med att i varje hem finns ett badrum och just i det badrummet så finns det en spegel. I den spegeln så finns ditt liv på ett helt annat sätt som lever samtidigt som dig. Varje gång du speglar dig så speglar även den personen som är du som är på den andra sidan av vår parallella värld. Då kan du ställa frågor och få svar och den som är du på den andra sidan kan ställa dig frågor och få svar. På något sätt så har jag som barn förstått att alla svar vi söker på finns inom oss själva. Jag har bara inte trott på att jag har alla svar jag söker utan har sökt dem utanför mig i tron på att lärare, läkare och äldre personer har mer visdom. Jag förstår i dag om att den enda människa med de svar jag söker finns endast hos mig själv. Jag har skapat allt genom min egen tankens kraft och med mina egna förmågor.

Vi alla kan ge och ta till varandra. Fundera alltid på vad du har att ge andra så att människor känner att det är givande att lägga energi på dig. Energi är oändlig och vill du bara ta energi utan att ge tillbaka så kommer du konstant vara den som har brist på energi som konstant söker den hos andra. Vi kan alla ge energi och du har också något jag inte har som du kan ge. Det är inte pengar människor ger så därför ta inte din ekonomi som ursäkt för att känna att du inte har något att ge. Du kan ge kanske mer än någon annan bara du inser det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *