Bok med medium Anna Lena Vikström

Eva Wiklund har skrivit boken om sierskan Anna Lena Vikström “hon som ser”.

Jag har fått dem hemskickad av bokförlaget Norén & Slottner AB Sten Slottner Vike Skolan 1 i Kristinehamn.

Jag har själv varit elev hos Anna Lena Vikström och gästat i henne fina villa i Karlstad. Jag har ju träffat Anna Lena Vikström på nära håll och har redan en fantastisk uppfattning om henne som medium och lärare. Hon är otroligt pedagogisk och gav mig massor av nya instinkter när jag studerade till reiki mästare hos henne. Vi var ca 20 tjejer som bodde hos henne under utbildningen och jag har aldrig i mitt liv haft det så roligt i mitt liv. Folk påstod att de var mediala och kunde känna det ena och det andra. Jag som är väldigt busig av mig knackade i väggen mitt i natten när jag inte kunde lägga mig så att de som påstod att de kunde se och höra fick se och höra på riktigt den här gången.

Denna bok med Anna Lena Vikström är fantastisk då man får följa henne från barndomen till att hon möter sin sons pappa. En sak jag blev upprörd över i boken är mannen hon möter strax innan sin sons pappa som jag upplevde var väldigt dömande person. Tur att hon gjorde sig av med honom han kändes så oresonlig.

Går man på kurs så kan man använda sig av nyhetsbrev till sina elever. Detta finns att använda sig av på Paloma enkätverktyg. Som lärare kan man i efterhand också checka läget och se vad deltagarna tyckte om utbildningen genom en enkät undersökning. Nyhetsbrevet från Paloma kallas för postman. Du kan själv designa dina nyhetsbrev eller använda dig av färdiga mallar som finns på deras hemsida.

2 svar på ”Bok med medium Anna Lena Vikström”

  1. Tydligen Uppsalas mest inflytelserika blogg. Men jag har lite svårt att få grepp om den. Allmäna betraktelser i modevärlden? Verka mer diversifierad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *