Ridskola med islandshästar

Jag har gått ridskola i många år och senast var det islandshästar.

Jag kommer ta upp mina studier i ridskola i vår igen för jag har saknat att rida. Nu kan du som inte har gått ridskola ändå få uppleva detta genom upplevelsekartan.se om ni vill. Där kan ni bl.a ta del av att få rida på islandshästar med guide. Jag såg att de även fanns i Uppsala om man vill prova på. Islandshästar är matglada hästar som vill äta gräs så fort de får möjlighet. Jag känner inte att de är några snabba djur utan man måste se till att dessa fyrbenta vänner springer lite snabbare.

En gång kastade en häst av mig från sin rygg att jag svängde ett varv i luften innan jag hamnade på rygg. Alla kursdeltagare trodde att jag hade blivit skadad rejält. Jag hade ju hjälm på mig så det var absolut ingen fara med mig. Jag gick ridskola när det var som kallast och därför vill jag hellre rida i vår än på höst så att man slipper frysa. Helst av allt önskar jag en ridskola inomhus och är det någon som läser detta och har förslag så får ni gärna kontakta mig.

2 svar på ”Ridskola med islandshästar”

  1. Hej välkommen att kika in på min blogg där jag skriver om min Adoption och hur det påverkat mig. Är också smarta och smidiga skönhetshacks som kommer förenkla din vardag! Hoppas vi ses där, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *