Motsägelsefullt när folk påstår att de inte följer mode

Visste du att varenda människa undermedvetet följer mode?

Om man skulle fråga mig om jag följer mode skulle jag definitivt svara ja för allt annat en människa svarar på denna fråga om mode är motsägelsefullt. Jag ska försöka bena ut varför varenda människa är motsägelsefull när de påstår att de inte följer mode. Tänk er en bild från 70 talet då era föräldrar var unga och ni själva inte var födda. Det är omöjligt för er att då se vem på bilden som följer modet och vem som inte följer, vet ni varför? Jo för varenda en på bilden är tidsenligt klädda och det är omöjligt att se vem som är mest intresserad av modet. Jag ska ge er tydliga exempel genom bilder.

Kort sagt varenda en på bilden ovan följer mode eftersom ingen ovan passar in i nutid utan alla är klädda enligt 70 talets normer gällande mode. Du kan inte se en enda som klär sig på ett sätt som gör att de inte passar in i bilden. Därför kan jag säga att varenda människa följer mode slaviskt med eller utan sin vilja.

Jag har precis lagt undan min drömklänning som jag hittade på Holmlunds i Uppsala.

Nästa fredag kommer jag att hämta den för innan dess så tror jag inte att jag hinner. Om jag hinner innan så kommer jag att hämta den eller skicka en bud som hämtar den till mig innan fredag.

Den var i skyltfönstret när jag såg den och de tog ner den för att jag ville ha den. Jag är dålig på att prova kläder och brukar för det mesta köpa utan att prova. Jag är helt enkelt för bekväm av mig för att orka prova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *