Premiär Skvaller med Edward af Sillén

Nedan ser ni mig med Stadsteaterns presschef Elisabeth Wennerström inför premiär skvaller.

Nu ska jag i väg till Stockholm min sista lediga dag sedan jobbar jag igen. Nu på lördag är det premiärinbjudan för teater uppsättningen av Skvaller av Edward af Sillén som jag har intervjuat.

För alla Uppsala bor kan det bli en kul lördag om ni går på premiär skvaller av Edward af Sillén som även är skaparen bakom bio filmen Medicinen.

I vår kommer en dokumentär om mig göras som ni senare kommer att kunna ta del av. Jag vet inte riktigit än så mycket hur det kommer att spelas in eller var det kommer att sändas. Allt jag vet är att en dokumentär regissör vill samarbeta med mig och jag kommer då ha med mig min högra hand Emelie och andra personer som har spelat en viktig roll i mitt bloggande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *