Världens bästa Johan Petter som uppfann skiftnykeln

Världens bästa Johan Petter liten film om en stor man som uppfann Rörtång, skiftnyckeln och 116 andra finurliga uppfinningar,men två uppfinningar skulle helt förändra världens mekaniska industri till
vad den är idag.

På slutet av denna film så ser ni mitt namn och varumärke VECKOMAGASINET. Filmen är gjord av Leif Malm/ Idé & producent “Världens bästa Johan Petter”

Jag känner en sådan tacksamhet för att mitt namn finns med i en sådan speciell film som handlar om en sådan stor man. Hur hade vår värld sett ut tex om skiftnyckeln inte hade uppfunnits? Jag som är med i svensk uppfinnarförening tar detta som en stor ära att få vara med i ett hörn med mitt namn.

Trailer /filmen om Världens bästa Johan Petter

Premär visningen av min film så blir det  2 visningar  i Enköping, en visning för J.P Johanssons sällskapet på J.P Museet, Tallbacksvägen 2 här i stan den 10 Januari och en visning för allmänheten den 11 Januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *