Zonterapi och i kväll är jag bjuden på middag

Det är första gången som jag besöker denna person och är i dag bjuden på middag.

Jag ska klä upp mig riktigt ordentligt för vi är tydligen väldigt många som är inbjudna på nyårsdagen hem till denna person som bor i Luthagen i Uppsala.

Bilder kommer upp på kvällen.

Jag ska i dag efter zonterapi behandlingen sminka mig och ta på mig finare kläder för att äta tacos mm hos en släkting. Zonterapi ska vara självläkande och jag vet att man blir av med överflödig vätska som man samlar på sig. Jag har med LCHF gått ner 15 kg på två år och jag har behållit min vikt just för att jag ändrar inte min kost bara för att jag har gått ner i vikt. Jag ska fortsätta leva på detta sätt.

Detta är min första dag år 2015 och i går kväll hade de fyrverkeri på Vaksalatorg precis utanför min bostad. Hela Uppsala lyste upp med en speciell raket exakt kl 00.00 och jag trodde att solen hade gått upp. Tydligen får man inte använda fyrverkeri överallt utan det är nog på Uppsala slott och Vaksalatorg i centrum.

Jag har firat nyår i Paris för flera år sedan och där har man inga gränser för hur mycket fyrverkeri som används. Paris är dessutom en väldigt känd stad för sitt nyårsfirande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *