Detta händer år 2015

En film kommer att ha premiär i januari 2015 och i eftertexterna kommer ni att se mitt varumärke Veckomagasinet samt mitt namn.

Jag kommer även att föreläsa för Rotary i Enköping med landshövdingen närvarande.

Jag vill år 2015 föreläsa och dela med mig av min framgång till så många företagare som möjligt och inspirera entreprenörer till att tro på sig själva och att förstå hur attraktionslagen fungerar. Detta har varit det enda jag har trott på dvs tankens kraft. Allt jag önskar slår in och det jag säger “nej” till lyser min sin frånvaro för jag kan konsten att inte attrahera in det jag inte är intresserad av.

Jag är även inbokad till massor av event och kändisfester i Stockholm. Mitt samarbete som press för alla kända personer inom stadsteatern fortsätter. Det är jag som håller i alla intervjuer för alla kända personer som anländer till Uppsala. Jag fortsätter även att vara ansiktet utåt för olika affärsnätverk som Klara K och Bettys inspiration. Om ni går in på dessa hemsidor så ser ni mitt varumärke. Jag kommer även att träffa VD för olika hotell och Varuhus som jag ska ingå samarbete med. Allt detta och mycket mer kommer ni att få ta del av år 2015 i bloggen.

Ni kan även följa mig på min mobilapp mikz genom att sms:a veckomagasinet till 72 722. Ni kan även följa Zlatan, Messi och de stora dagstidningarna. I Uppsala är det bara jag som är med i mikz för att jag är Uppsalas största bloggare. De på mikz väljer själva ut intressanta bloggare och jag fick äran att få vara med. Jag har min mentor på mikz som hjälper mig med appen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *