AMARULA TRYFFEL

LÖRDAGSLYX AMARULA TRYFFEL

Recept för 40 bitar

Ingredienser
1 dl Vispgrädde
300 gram mörk choklad minst 60 % kakaohalt
50 g smör
1 dl kvarg
2 msk Amarula
2 msk kakao

Gör så här:
Koka upp grädden och smöret i en kastrull. Ta av kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt smälta. Rör i kvarg och Amarula. Låt chokladen stelna något i kylen ca 1-2 timmar. Forma den till runda kulor. Sikta över kakao över tryfflarna. Låt stelna och förvara i kyl.

Servera tillsammans med Amarula gräddlikör och njut!

Jag fick min Amarula flaska av sångerskan Dominika när jag var på julevent på Melt Bar i Stockholm.  Jag har den i mitt vitrinskåp och ska smaka på den efter nyår. Jag har massor av alkohol just nu hemma som jag har fått på olika kändisfester och event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *