Tsunamin Kungafamiljen kommer till Uppsala

Om två dagar kommer Kungafamiljen till Uppsala för att hedra Tsunamin.

I dag är det julafton och vi minns Kungens jultal om att det inte flyger några stekta sparvar.

Vad Kungen menade var att man måste arbeta för att kunna tjäna pengar annars går man hungrig. Nu över jul brukar man se många filmer på tv som handlar om folk som är mindre lycklig lottade och hur de får hjälp på ett mirakulöst sätt. Nu kan även du hjälpa andra människor som är mindre lycklig lottade så att en flygande stekt sparv kan flyga till dem.

Du går då in på Insamligen och hjälper till att bidra nu över jul. Insamligen har flera olika kategorier du kan hjälpa till med och det finns massor att läsa på hemsidan om olika områden. Du lär dig även om andra kulturer och liv bara du besöker hemsidan. Börja med att bekanta dig med matnyttig information på sidan om liv på andra sidan jorden. Du får lära dig saker du aldrig har hört förut om olika människor. Detta är en fantastisk sida om du vill lära dig något nytt.

Den 26:e december kommer kungafamiljen till Uppsala Domkyrkan kl 16.00 för att hedra Tsunamin som skedde för 10 år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *