Katarina medium från Köping

Medium Katarina har förut jobbat inom handelsbanken och har sedan barnsben upptäckt att hon var andlig.

Medium Jeff Jones bor i England och skulle jag behöva träffa honom när han inte är i Sverige skulle jag behöva möta honom via Mindspace Group. Ett utmärkt mötesteknik med känsla.

Katarina Lövelius har tre hemsidor enligt följande

katarinamedium.se
vitavingar.se
wordspirit.se

90 talet fick hon Katarina sin första tarotkortlek. Professionell tartoläggare har hon varit sedan 1998. Jag fick Word spirit i gåva av henne som är en ordlek när hon besökte mig.

Mediumskap är så mycket mer än vad man får reda på. Det finns så mycket mer och man kan inte bli ett medium på bara en helgkurs.

Katharinas egna ord om mediumskap allmänt

Hon har med sig tarotkort och vill känna in vad som kommer. Bara vara öppen helt enkelt för både hon som medium och den som sitter med henne ska ha en öppenhet för ödmjukhet. Man ska gå i från henne och känna sig upplyft. Man ska inte ha ett begär över att få svar på det man just vill. Man kan ju alltid göra ett försök. Du och jag vet inte svaret, men de från andra sidan vet.

Spådom tar sin början

Det är långt från klart men det är en start till något gällande min blogg veckomagasinet. Skulle jag gå in för det här skulle jag vinna det dubbla. Jag är något åt en entreprenörs anda och kan ha med annan media att göra både radio och tv.

Bloggen växer av sig själv, men gasar jag på går det fortare.

Angående min hälsa så bör jag äta extra kalk som finns i äggskal som är det bästa.

Tarot kort

Jag håller på med livsuppdrag om kampen om att få vara människa. En tyst kamp och jag kommer ändå fram till mitt mål. Flera personer accepterar mig för det jag gör, men vågar inte erkänna det.

“Du kan aldrig på bekräftelse från någon som aldrig kommer att ge dig det”

Jag måste prova en ny metod som inte är kopplad till seder och bruk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *