En förvandlingen med tapetsering från koja till slott

Tapetsering TvåSnickare har förvandlat mitt hem med från koja till slott med och detta menar jag bokstavligen.

Jag hade tapetserat med s.k lapptäcke för att dölja att min kanin hade varit framme och tuggat på tapeterna.

Den ena väggen är av tapet och resten är vitmålad.

Emma hade med sig sin hund Hedda som bara var en valp, men ändå jättestor. Det första Hedda gjorde var att ta tag i mina tofflor och göra dem till sin ägodel. Jag tog i från henne tofflorna och då grabbade hon tag i dem igen och la dem under sina tassar. När Hedda bestämmer sig för att något tillhör henne så kan ingen stoppa henne.

Till den vita sidan av väggen dvs den som är målad skulle vara snyggt med en canvastavla som den som du ser nedan. En med rosa fjäril är alltid snyggt. Fler canvastavlor som denna kan du hitta på Desenio. En annan fin canvastavla är en som är ihoplänkade två C som i Charles & Camilla av Windsor eller Channel beroende på vilket du föredrar att se i tavlan finns också. Den hade varit fin om det fanns mer färg än bara två ihoplänkade C.

Det är fint med canvastavlor på väggen om du vill inreda med mer än bara tapet som jag har just nu. Jag kommer att sätta upp fler tavlor inom kort därför har jag börjat spana på nätet över fina tavlor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *