Drömtydning skola varje måndag

Drömtydning behövs av en duktig person. Min blogg syns även på facebook och där brukar folk gå in och tyda det jag skriver.

Drömtydning handlar inte om att bara tyda en dröm rakt av som de brukar göra i böcker om drömtydning mm. Drömtydning handlar även om mig personligen och man kan inte lägga in alla drömmar i samma fack.

Jag drömmer sedan flera år tillbaka att jag går i skolan på måndagar. Det är alltid företagsekonomi och engelska som jag studerar. Jag går aldrig på lektionen och känner inte att jag har någon nytta av att höja mina betyd. Denna gång drömde jag om att jag även gick i skolan i Stockholm. Jag funderade över om jag skulle hinna med lektion i företagsekonomi i Uppsala eller om jag skulle åka tåg med min barndomsvän till Stockholm och hinna med lektion i engelska.

Jag beslutar att åka till Stockholm och börjar skicka sms till en kurskamrat och berättar att jag blir sen. Denna person vill inte förmedla vidare till min lärare om att jag blir sen för hon tror att jag behöver en större tjänst än vad jag är ute efter. Det går inte att sms:a så jag börjar skriva på ett vanligt papper och pennan tar slut. Jag får inte fram det jag vill och jag struntar helt i engelska lektionen. Jag skulle i vilket fall aldrig på engelska lektionen utan ville egentligen bara ha sällskap av min barndomsvän på vägen till Stockholm.

Varför drömmer jag än i dag om att jag går i skolan på måndagar? Jag går heller aldrig in på lektionen utan vistas på skolan och känner att det är så meningslös att gå i skolan.

Jag kommer snart att gå en utbildning i bokföring i vår eller i höst för att kunna hantera min egen bokföring. Jag har redan utbildning i redovisning från Mitthögskolan i Sundsvall, men jag behöver repetition.

Nu åker jag till Arlanda för jag ska få gäster från Turkiet som ska stanna över jul och nyår. Om mina gäster vill så får de surfa runt på spelbutiken och hitta spel som jag kan beställa åt dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *