Guldhalsband 18 karats guld från Guldfynd att vinna

Guldhalsband att vinna från Guldfynd värde 1398 kr

Guldhalsband är formad efter evighetssymbolen dvs attraktionslagen. När du sätter på dig detta guldhalsband så kommer allt du önskar att ske.

Tävlingsregler

Guldhalsband vinner du genom att Följ min mobilapp på mikz genom att sms:a veckomagasinet till 72722 så följer du mig gratis. Sedan ska du lämna en kommentar i detta inlägg eller maila mig din kommentar. Sedan är du med och tävlar lycka till!

Det är inte jag som skickar den utan det är leverantören som väljer ut vinnaren och skickar detta guldhalsband direkt till den som vinner.

Inför nyår så är det roligt att fira det nya året med ett evighetstecken som förgyller. Du kanske inte tror på attraktionslagen, men då kan du ge bort den i gåva till någon som tror på attraktionslagen.

13 svar på ”Guldhalsband 18 karats guld från Guldfynd att vinna”

 1. Jag är självklart med.

  Det här är vackert i dubbel mening,
  så på det viset finns här en förgrening,
  mellan ett ting som ögat kan vila på,
  och att samtidigt ett bra budskap få.

  Följer dig via mikz appen sen tidigare: Frida Bergner

  Ha en fortsatt trevlig jul

 2. Jag hoppas att 2015 blir ett betydligt bättre år än 2014,
  som bara innebar elände!
  Så att allt jag önskar kommer att ske, med hjälp av
  detta halsband, det vore ju rena drömmen!

 3. Jag arbetar varje dag med symbolen för evigheten,
  eller den liggande åttan som jag säger till barnen jag arbetar med.
  Varje dag gör vi liggande åttan i luften med händerna tillsammans som hjärngympa, innan vi lästränar. Det vore roligt att få ha det halsbandet runt
  halsen till vårterminen och visa barnen som jag arbetar tillsammans med.

 4. Min dotter är en supersnäll kvinna
  så till henne detta jag skulle vilja vinna
  hon jobbar och sliter var dag
  ändå är hon alltid så glad
  alltid så omtänksamt hon tar
  hand om både barn och gamle far!

 5. Vill gärna vara med och tävla om detta underbara halsbandet. Det hade blivit en perfekt present till någon som står mig nära som verkligen hade behövt muntras upp och kanske kunde det få hennes tillvaro att vändas mot ljuset istället för det mörker hon och hennes familj just nu befinner sig i.

  Följer dig sen tidigare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *