Julmingel hos transmedium Anna Åkerblom

Jag kommer ihåg en familj som varje år skickade julkort på sig själva till alla släktingar.

Det påminner mig om hur Ulf Ekman och familj skickade julkort till alla livets ord medlemmar varje år. Jag besökte en väninna och hon hade Ulf Ekman och familjen på sitt kylskåpsdörr.

För att du ska kunna skicka så många julkort som möjligt så behöver du en skrivare som är bra. För att det också ska bli billigt så behöver du bläckpatroner för att skriva ut det hemma. Har du nog med bläckpatroner hemma så kan du skriva ut bilder som du själv har photoshopat. Du kan tex göra bilder med dig och jultomten eller varför inte utklädd som pepparkaka? Perfekt sida för att hitta bläckpatroner på nätet så att du inte missar julkort.

Nedan ser ni en bild som man kan skriva ut med bläckpatron och skicka som julkort. Det är medium Anna Åkerblom ni ser som är transmedium. Transmedium innebär att hon blir en kanal för andevärlden som använder hennes kropp för att kommunicera med folk som lever. Att jobba som transmedium låter väldigt spännande och ni kan själva prova detta dvs att kommunicera med en ande från andra sidan genom att använda Anna som transmedium för att nå andar.

Vill du ha mer inspiration hur du kan skapa bilder så kan du alltid besöka julmingel hos Anna Åkerblom och ta då gärna med dig ett julkort till henne.

Välkomna på måndag 22 december

17.oo-22.oo Österängsgatan 12 a i Uppsala

Vi bjuder på glögg och pepparkakor, mm.

Vi säljer presentkort på behandlingar!

 Det finns även en del produkter, tex doftljus, kokosfett, vattenvirvlare.

Den som köper två behandlingar/presentkort av mig får en 30 minuters Maltahealing på köpet!

Välkomna

Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *