Inredning och total makeover före och efter bilder

Nedan ser ni Emma från TvåSnickare som har börjat inreda och spackla hemma i mitt vardagsrum.

Jag ska renovera min lägenhet på nytt och tvåsnickare ska hjälpa mig med detta. Jag har fått rekommendationer av flera företag i Uppsala och Stockholm att detta företag är duktiga och att de utför sina jobb på ett proffsigt sätt. Jag valde då direkt dem utan tvekan efter så fina rekommendationer.

Ni kommer att se en total makeover av min lägenhet då jag har haft kaniner som har tuggat tapeter hos mig.

3D Ritningar

2snickare erbjuder 3d ritningar! Det betyder att ni kommer in med era enklare bilder eller ritningar varvid grafikern Kjell skapar en 3d bild av ert projekt! Självklart levereras ritningen både på papper och elektroniskt.

Utskrift på papper i A4 och A3-format eller som elektronisk fil i formaten .pdf .png och/eller .skb

Detta är perfekt för dig som är intresserad av våra platsbyggda lösningar inom Martin & Martin! Ring idag för att börja rita på ditt projekt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *