När besökare busringer mig

Här nedan kan ni lyssna på hur det låter när en av mina trevliga besökare busringer mig.

Jag hade lagt ut en annons om att sälja en soffa/bäddsoffa när en trevlig prick fick för sig att busringa mig i stället. Det var många som busringde, men denna var mest klockren.

Som barn busringer man folk, men i vuxen ålder då är det något annat. Vad är det som driver människor till att busringa? Det finns ju även sådana tjänster där man kan busringa folk en s.k betaltjänst. Jag provade en sådan mot min svägerska och hon gick inte på det för hon hade använt det förut, vilket jag fick höra i meddelandet hon lämnade. Det finns en tjänst där man hör själva Kung Carl Gustav tala förvirrande och det låter identiskt som honom jag lovar er.

Nu är jag stationerad i mitt kök för att vardagsrummet håller på att renoveras av 2snickare. Bilder på före och efter renoveringen kommer att dyka upp. Jag vill göra om mitt vardagsrum till Topkapi slottet som finns i Istanbul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *