Hos medium Katharina Arnesen på 3 rum

Jag har varit på besök hos medium Katharina Arnesen på 3 rum.

Jag har rest riket runt och varit på sittning hos många medium och här ser ni Katharina som tar emot mig.

Jag träffade på en klient i väntrummet och började direkt berätta för henne att jag skulle in till Katharina. Klienten verkade vara väldigt nöjd med sin behandling och jag hann inte utveckla några fler frågor då det blev min tur.

Jag kände mig genast väl omhändertagen av Katharina och kände direkt en enorm förtroende för henne. Jag brukar kunna känna direkt när jag kan få förtroende och här kändes det absolut rätt. Katharina frågade mig vilket område jag först ville ställa frågor om. Jag brukar alltid börja med hälsan då jag anser att den sjuke har bara en önskan. Jag vill leva ett friskt liv. Jag fick här höra lite angående mina fötter och tänder. Jag fick även veta lite mer om min rygg som jag faktiskt väldigt lätt får problem med. Hon fick kontakt på andra sidan av en som gav rådet att jag skulle gå barfota. Katharina berättade att vissa andar aldrig hade varit i Skandinavien och visste inte om att det var så kallt här för att kunna gå barfota.

Sedan gick jag över till att ställa frågor om mina relationer. Jag är vill alltid veta vilka människor jag kan lita på och vilka jag bör akta mig för. Detta är faktiskt min favoritfråga när jag besöker medium. Hon beskrev folk jag ställde frågor om till punkt och pricka utan att ens ha träffat dem eller ens visste om vilket kön jag pratade om. Jag som tvivlade på vissa människor har nu fått en bättre förståelse för dem och kan nu med hjälp av Katharina börja bygga upp mina relationer till människor som jag hade vänt ryggen för gott åt och inte vågade släppa in dem igen. Nu vågar jag släppa in dem som jag var så rädd för.

Tack Katharina för att du öppnade upp mitt stängda hjärta!

Jag kommer även gå på behandling med Bodytalk som jag aldrig har hört talas om. Jag kommer även redogöra det i bloggen för mina besökare.

Hands on i Uppsala
Svartbäcksgatan 37 b, 1 tr
Samarbete med 3 Rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *