Utan att du vet om det så lever du efter attraktionslagen

Jag har varit på Bettys inspiration och lyssna på föredrag om attraktionslagen med Malin Hammar och PK.

Först var det PK som berättade om hur han cyklade från New Delhi till Borås med cykel för att han hade blivit kär i adelskvinnan i Sverige. En fantastisk kärlekshistoria vad en man är beredd att göra för den kvinna han älskar. De är i dag gifta och har två vuxna barn tillsammans.

Sedan fick vi lyssna på föreläsning med Malin Hammar om hur det är att leva med attraktionslagen. Allt började med hur hon fick 3 hjärtattack inom loppet av 24 timmar. Läkaren frågade Malin om hon hade hört talas om attraktionslagen. Han sa att enligt attraktionslagen så ska man visualisera och Malin skulle då tänka på hur hon springer på en äng tillsammans med sina hundar. Tydligen hade Malin visualiserat sig så bra enligt attraktionslagen eftersom hon i dag fortfarande lever. Hon är en fantastisk föreläsare om attraktionslagen och man lever verkligen in i hennes livsresa.

Dessa föreläsningar höll av Bettys inspiration som är ett affärsnätverk för kvinnor. På Bettys inspirations hemsida kan ni se min logga längre ner. Vill ni veta mer om attraktionslagen så kan ni även besöka min mobilapp på mikz genom att sms:a veckomagasinet till 72722 så följer ni mig exklusivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *