Fredrik Wikingsson -detta händer bara en gång i livet

Fredrik Wikingsson fick sitt livs chock när han fick uppleva konsert helt ensam med Bob Dylan.

Jag har förut bloggat om projekt ensam som ni kanske även har läst om i andra stora bloggar. Vi som har de största bloggarna har fått i uppdrag att följa Markoolio ensam och nu även får vi följa Fredrik Wikingsson ensam. Denna gång förstod inte Fredrik Wikingsson vad som var på gång. Helt plötsligt får han höra låten Knockin’ on heaven’s door av sin idol Bob Dylan. Det blev verkligen ordagrant knacka på himmlens dörr. Förutom denna upplevelse säger Fredrik Wikingsson att han har bara haft två andra upplevelser värda att minnas ur sitt liv. De två första är förlossningarna av sina barn och nu detta. Se klipet och låt er chockeras denna lördag hur det gick för Fredrik Wikingsson

Fredrik Wikingsson är en av duon som ingår i Filip & Fredrik som jag en gång mötte och de gjorde en videoklip och skulle försöka rimma mitt namn på ett trevligt sätt.

Tänk er att ni har en idol och att er idol bara sjunger för er. Vilken artist skulle ni då välja? Vilken låt skulle ni då välja?

Fredrik Wikingsson driver tillsammans med Filip handelsbolaget som heter framgångsfabriken. Fredrik Wikingsson har denna gång verkligen gjort framgång genom att få uppleva en dröm här i livet med sin idol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *