Cupcakes maskin + tillbehör värde 2000 kr kan du vinna

2 Stycken Cupcakesmaskiner lottas ut både i babyblå och babyrosa samt tillhörande mjöl, marzipan, Valhrona choklad, receptbok och allt för bak & kak som karamellfärg, kristyr och blommor som går att äta mm

Nu till jul kan du och din familj baka underbara cupcakes med alla tillbehör och en helt ny receptbok. Det är så enkelt att använda denna maskin som jag har fått sponsrat för att jag driver Uppsalas största blogg som jag nu vill lotta ut för jag har helt enkelt inte plats hemma. Jag har flera maskiner hemma och lottar ut två av dem + tillbehör för att baka cupcakes nu till jul.

I filmen Marie Antoinette så säger folket att de är hungriga och inte hittar bröd. Till svar får de att då kan de äta cupcakes i stället för bröd om de nu är så hungriga. Gör nu inte som Marie Antoinette och börja provocera folk ännu mer även om du blir en vinnare till denna cupcakesmaskin. Det är bara din fantasi som kan sätta stopp för vad du kan hitta på i din bakning.

Tävlingsregler

Följ min mobilapp på mikz genom att sms:a veckomagasinet till 72722 lämna sedan en kommentar i detta inlägg.

3 lyckliga Vinnarna av Anette Skåhlbergs barnbok

Erica Lundberg
Carola L som driver bloggen Mammamuh

Carina Gerdin

Författaren Anette Skåhlberg tar kontakt med er för jag har skickat era mail vidare till henne. Grattis allihopa!

 

15 tankar om “Cupcakes maskin + tillbehör värde 2000 kr kan du vinna

 1. Eva Gustafsson säger:

  Hej
  Vill gärna vara med och tävla om en sådan här häftig maskin.
  Älskar att baka och har en stor crush på hushållsmaskiner :). Har smsat och följer nu dig på Mikz.
  Mvh Eva

 2. Patrik säger:

  Med denna kan sambon baka
  till mig en underbar cupcakekaka.
  Skulle vara riktigt gott
  då jag är en gottegris av stora mått.
  Har skickat sms och följer dig.
  // Patrik

 3. Elisabeth Akestam säger:

  Följer veckomagasinet via mikz nu.

  Hoppas på att vinna så att jag kan baka massa gott inför morsans stora 50 års dag som nalkas slutet av januari 🙂

 4. Johanna Båveryd säger:

  Jag gillar att baka dock brukar resultatet inte alltid bli som på bilden i receptboken vore därför kul att vinna denna maskin så mina bakverk kan se ut som de på bilden för en gång skull.

 5. Pernilla W säger:

  Åhhh….det är klart jag vill va med i denna lyxiga utlottningen. Både jag och min lilla sockerbagare på snart 8 år älskar att gå loss i köket och baka och pyssla tillsammans. Detta vare en toppenvinst då min kille fyller 8 år i januari. Då kan vi skapa fantastiska cupcakes till hans födelsedag 🙂 Följer dig på Mikz och håller nu tummar och Får, att jag med turen en cupcakesmaskin Får 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *