Musikhjälpen porträtt av Petter, Kodjo och Linnéa

Musikhjälpen och tre unika nåltovade porträtt av Petter, Kodjo och Linnéa.

För Musikhjälpen i Uppsala så är dockorna är gjorda av enbart ull och skapad genom nåltovning, en teknik där man skulpterar i ull med hjälp av en speciell nål. Plattan de står på är av skumgummi, täckt av ull. Bredd 16cm, höjd 26 cm, längd 40 cm.

Det är Nathalie Sjögren som har gjort dessa dockor och har skickat dem till mig med express för Musikhjälpen i Uppsala. I helgen hoppas vi att Emelie och Natacha ska sitta i glasburen för Musikhjälpen och leverera dockorna till sina riktiga ägare.

Musikhjälpen pågår från 8-14 december så nu i helgen är det sista dagen för Musikhjälpen som samlar in pengar till att stoppa HIV.

Emelie och Natacha har samlat in massor av pengar för musikhjälpen i Uppsala. Jag hoppas kunna se denna duo i tv tillsammans med dess dockor som jag ska lämna över till dessa två hjältinnor.

Emelie är min högra hand och är den som har ansvaret för alla mina pressmöten och intervjuer med kända personer runt om i landet. Emelie är en person som är mitt i sin karriär och är ambitiös människa. Hon är noggrann uti fingerspetsarna och är den som håller koll på allt på våra uppdrag.

2 svar på ”Musikhjälpen porträtt av Petter, Kodjo och Linnéa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *