Premiären av Warrior med Anette Skåhlberg & Claudia Unda

Warrior handlar om en kvinna som drar till sig fel sorts män.

För att vi ska förstå varför hon drar till sig fel sort så går man tillbaka till hennes barndom för att få en större förståelse. Claudia Unda spelar kvinnan som drar till sig fel sorts män och Anette spelar hennes spegelbild som försöker vara stark och positiv.

Claudia Unda säger att Anette inte förstår henne och Anette svara med att hon förstår för att hon är hennes självbild. Fantastiska sånger och texter som är skrivna av Anette Skåhlberg.

Detta är en musikal med Claudia Unda och Anette. Claudia Unda har en otrolig fin underklänning som jag undrar var den kommer i från. Det är exakt en sådan klänning jag söker just nu.

Musikalen Warrior är den senaste av många spännande samarbeten som Anette Skåhlberg har tillsammans med Claudia Unda och Christian Bingmark. Premiär 8 december i Uppsala på Reginateatern och spelas sedan även 9 och 10 december där. Stockholmspubliken kommer inte behöva vara lottlösa, de ska också få chans att se föreställningarna som kommer spelas på Teater de Vill 14-16 december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *