Attraktionslagen med Malin Hammar på Bettys Inspiration

I dag ska jag till Bettys Inspiration för att lyssna på Malin Hammar och PK som ska föreläsa om attraktionslagen och hennes liv.

Vi träffas på vackra Orpehi Drängars plats i Uppsala och vill du anmäla dig till detta event så ska du besöka Bettys inspiration

Malin Hammar föreläser om attraktionslagen

I augusti skulle jag själv haft en föreläsning med Malin Hammar som jag drog mig ur för att jag då inte kände mig redo att föreläsa för 500 personer. Jag kommer i januari att hålla en föreläsning för Rotary och med landshövdingen närvarande i publiken. Med mig har jag min högra hand och min press och media ansvarige Emelie Andersson.

Musikhjälpen

Just nu har Emelie fullt upp med musikhjälpen och mer om hur jag och Emelie har ett finger med i spelet för Musikhjälpen avslöjar jag inom kort. Ni kommer att bli överraskade!

Malin lever med attraktionslagen och ska vägleda oss hur vi kan leva enligt attraktionslagen med hjälp av hennes historia. Pk ska berätta hur han tog sin cykel från andra sidan jordklotet och cyklade ända till Sverige för sin stora kärlek. Även Pk lever efter attraktionslagen tanke på sin tro på kärleken.

PK Mahanandia, föreläsare

Det var kärlek vid första ögonkastet när den kastlöse PK mötte adelskvinnan Lotta i Indien. När hon blev tvungen att återvända till Sverige sålde han allt han hade och köpte en damcykel som han sedan cyklade på hela vägen till sitt livs kärlek i Borås. När PK var hos oss förra gången berättade han om sin uppväxt i Indien och hur första mötet med Lotta gick till. Ikväll fortsätter han historien genom att berätta vad som hände sen. PK berättar med humor och kärlek om sin cykelresa mellan Indien och Sverige och hur det var att komma till en helt ny värld. PKs berättelse visar på hur stor kärlekens kraft verkligen är.

Malin Hammar, föreläsare

När Malin, som bott utomlands i över 30 år, levde och arbetade i Indien mötte hon en vis man, en guru. Han lärde henne att det viktigaste en människa har tillgång till är hur hen tänker. Gurun beskrev attraktionslagen, ett flera tusen år gammalt sätt att visualisera vad man behöver och önskar sig. Attraktionslagen har nu varit del av Malins liv i mer än 20 år. Under föreläsningen delar Malin med sig av alla otroliga händelser som har skett i hennes liv tack vare attraktionslagen. Hon säger själv att allting är möjligt bara man ser det framför sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *