Skådelspelarna tv serien Torpederna & Burlesque

Här är de andra bilderna från Melt bar med Dominika Peczynski.

Förra gången så fanns skådespelarna från Torpederna på plats. Torpederna är en serie jag följer slaviskt varje söndag. Nu finns även Tomas Di leva med i serien och även han är en fantastisk duktig skådespelare. Jag har förut varit på heldagskurs med Tomas Di leva och sjungit tillsammans med honom.

Detta var en otrolig trevlig julfika på Melt Bar och har ni ännu inte hittat julklappar kan jag tipsa er om Spelbutiken som har massor av olika spel ni kan välja bland. Om ni känner någon av skådespelarna från Torpederna så vore det väl en utmärkt julklapp till dem att få spela spel under hela jullovet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *