Jul week end på Hotell Kungsholmen

Nyårsafton på Hotell Kungsholmen förknippar jag med romantik och äventyr.

Något jag kan tipsa mina läsare om är att boka in en week end på Hotell Kungsholmen över nyår eller jullov. Jag skulle nog helst vilja stanna där över nyår. Har ni tänkte på att det finns en rad filmer som handlar just om hur folk spenderar sin nyår på ett fint Hotell. Rätt som det är så blir någon mördad och då drar man in en detektiv som ska undersöka saken. Alla i filmen är fint klädda eftersom det är nyår. Det är den dag då folk är som mest finklädda.

Alltid finns det en öppen brasa vid receptionen som alla gäster samlas kring. Detektiven går igenom var och en av gästerna för att kunna lista ut vem som är mördaren. Alltid finns ett par som är riktigt rika där allt inte är såsom det ser ut att vara. Vill du uppleva spänning fast då kan man ju hoppa över mordet som i filmerna. Du kan få en spännande nyår på ett fint hotell om du vill och skapa din egen spänning. Du kan senare gå ut på stan och shoppa. Äta god mat på en fin restaurang. Ja du kan göra allt som bjuds till utom att behöva träffa på en detektiv som ska lösa ett mord som har begåtts på det fina Hotell du befinner dig på. Ni kan även samla ett helt gäng och bo på Hotell Kungsholmen. Då har ni inga förpliktelser på vem som ska laga maten eller diska. Det enda ni då behöver göra är att tänka på Hotell Kungsholmen är hur underbart trevligt ni kan få det med varandra.

Ni kan under er vistelse på Hotell Kungsholmen hitta på roliga lekar och varför inte göra en spökvandring? I alla hotell finns det säkert ett spöke som behöver få kontakt och som kanske kan ge er budskap från andra sidan. Jag kan ge er fler förslag på allt skoj ni kan hitta på när ni är på Hotell Kungsholmen.

Vill ni ha billiga Hotell så är detta det perfekta för er och därför kan ni ha råd med julklappar och ändå leva lyx.

 

En tanke om “Jul week end på Hotell Kungsholmen

  1. Johanna säger:

    Jag kämpade med min övervikt i flera år tills min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultat.

    Resultatförbättringen har varit fantastisk!

    Läs om hur Efedrin kan hjälpa dig på http://www.apotek24.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *