Föredrag med Martina Bonnier efter Elisabeth Massi Fritz

Här ser ni Janet Sandberg prata med kändisadvokaten Elisabeth Massi Fritz.

Janet har nyligen skrivit en bok om skönhet som hon snart kommer att ge ut. Jag har i varje fall avslöjat nyheten om Janet för Martina Bonnier. Janets parkeringstid gick ut så hon kunde inte stanna kvar hela programmet ut. Vid pausen så åkte Janet tillbaka till Uppsala medans jag blev kvar och fick även lyssna på föredrag med Odd Molly grundaren och Martina Bonnier.

Hela kvällen var proppad med lyckade kvinnor inom både mode branschen och affärslivet.

Även Martina Bonnier har rekryterat folk till Damernas värld

Vad jag har sett är att dessa lyckade kvinnor har blivit så stora att de har rekryterat flera anställda under sig. Nu delade de med sig till oss andra kvinnor inom affärsnätverket Klara K hur de har gått till väga.

Martina Bonnier är en ung kvinna mitt i sin karriär och har skrivit flera böcker om mode. Hur hinner Martina Bonnier med både böcker och att vara chefredaktör för Sveriges största modetidning Damernas Värld? För mig är Martina Bonnier ett mysterium med hur mycket hon har lyckats i sin karriär. Martina Bonnier är en självklar förebild för många inom mode.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *