LCHF diet någon som har testat?

Jag försöker i den mån jag kan hålla mig till LCHF diet och utesluta gluten, socker, ris och grönsaker som växer under jorden.

Ett företag som såg att jag hade börjat gå på LCHF diet skickade lite produkter till mig som jag skulle prova. Vissa av produkterna hade jag aldrig sett i butik så nu ska jag testa baka med dessa LCHF diet produktera.

Var får fisken sin omega i från?

Visste du att fisken får sin omega3 från att äta alger som växer i havet. Nedan till vänster ser du alger packade i kartong. Algerna är torkade och saltade samt med lite andra kryddor. De var supergoda och jag har även förut ätit alger som är torkade. Jag älskar också salladen man kan göra av alger som man brukar få på olika sushi restauranger. Du hittar dessa produkter på Nutri Nick.

Spikmatta för min rygg

Jag är mycket för just hälsa och har en förmåga att lätt få ont i ryggen. Jag har inga problem med min rygg, men ändå är den väldigt känslig. Min svägerska Emma brukar trycka på min rygg med sin fot på ett speciellt sätt som bara hon klarar av och det har hjälpt mig väldigt mycket. Hon brukar ta bort all smärta i min rygg så att jag brukar kunna gå stadigt. Jag vill ändå prova en matta för ryggen. Det är en Shakti spikmatta som jag borde  använda för att få bukt med min rygg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *