På onsdag premär Warrior med Anette Skåhlberg

Musikalen Warrior intar Uppsala och Stockholm med Anette Skåhlberg

Nu på onsdag är jag inbjuden även på Warrior av självaste Anette Skåhlberg som även har skrivit barnboken Znapp Volym 1 Drakryttarna.

 hela sitt liv har Liv längtat kärlek och att någon ska se henne. Därför låter hon andra använda hennes kropp. Därför står hon ut med våldsamheterna. Därför ursäktar hon alltihopa varenda gång! Hon orkar inte längre med sig själv. Hon orkar inte vara ensam med ångesten. Hon orkar knappt vakna vissa dagar. Hon ser ingen annan utväg. Det är lika bra att hon gör slut på alltsammans. Ingen kommer ändå bry sig. Men då har hon inte räknat med sig själv…. Ett vrål är på väg upp ur jorden. Ett vrål är på väg från hennes inre. Ett vrål som sliter sönder tid och rum. Hon slåss för sitt liv. Hon är en Warrior.

Warrior är en historia från vår samtid. Om de människor som inte orkar längre. Om en kvinna, Liv, som inte vet hur hon ska klara av den ångest som fyller hennes inre. Hon vet inte hur hon ska orka leva och tar sitt liv. Men hennes själ vill inte dö. Med full kraft kommer den tillbaka för att övertyga Liv om att livet är värt att leva

Vinn boken Znapp Drakryttarna

Vill du vinna en barnbok skriven av Anette Skåhlberg? En perfekt julklapp och jag lottar ut 3 stycken. Du behöver bara lämna en kommentar i detta inlägg så är du med och tävlar.

Bokutsläpp

Nästa fredag är det även bokutsläpp för denna bok Znapp av Anette Skåhlberg & Katarina Dahlquist. För er som inte vill missa bokutsläppet så ska ni befinna er kl 16.00-18.00 på Seriezonen Drottninggatan i Uppsala.

 

22 svar på ”På onsdag premär Warrior med Anette Skåhlberg”

 1. Försöker få min son att läsa
  har försökt med alla möjliga böcker
  men nästan inget har han nappat på.
  Nu hoppas jag på denna bok

 2. Vi älskar böcker här hemma men efter att ha läst alla ett antal gånger så skulle vi verkligen behöva någonting nytt!

 3. När jag och familjen är ute och reser så brukar jag alltid läsa ur en bok för att få resorna att gå fortare, denna skulle passa hela familjen.

 4. Vill gärna vara med i tävlingen och vinna denna fina bok. Om jag vinner så har jag en väldigt glad läslus till dotter här hemma med spännande läsning framför sig. *håller tummarna* 🙂

 5. Är gärna med i tävlingen! Mina barn slukar bok efter bok. Sonen älskar fantasy och spänning så den här boken vore perfekt.

 6. Hej!
  Jag har precis gjort min första vecka med praktik på en skola . Varit sjukskriven / utbränd minst sagt och har nu fått möjligheten att ändra inriktning i arbetslivet . Ett måste .
  Jag ska vara resurs och hjälpa till med deras lite för lilla bibliotek som behöver lite kärlek och omsorg . Hjälpa till med läs och skrivträning mm. Det hinns tyvärr inte riktigt med som det borde …
  Så slukar barn och ungdomsböcker nu . Och ser fram emot att vara med att välja ut och köpa in mer intressanta roliga fina böcker snart . Efter elevernas önskemål samt att jag kommer fördjupa mig mer .
  Läser själv väldigt mycket i olika genrer . Böcker kan vara magi <3

  Har tre barn själv på 8,9, 11 år som älskar att läsa också !

  Den här boken blev jag nyfiken på !
  Jag trur den skulle bli uppskattad av flera av oss i familjen och från oss vidare ut i världen !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *