Jag har funderat på att skaffa läsglasögon

Jag har inte förstått om jag blir trött av att läsa för att jag är dyslektiker eller om jag har dålig syn.

Att vara ordblind dvs dyslektiker som jag är så blir man väldigt trött när man läser böcker. Det tar sådan energi av mig att koda av en text. Jag blir sömnig bara efter 6-7 sidor och det är faktiskt för mig väldigt irriterande då jag älskar att läsa böcker. Jag läser massor av böcker och det finns inte en natt som jag har lagt mig utan att läsa först. Anledningen till att jag måste läsa innan jag lägger mig är för att jag blir så sömnig när jag läser böcker att jag inte kan sova förrän jag har fått läsa.

Jag läser just nu en bok som heter Döden kvittar det lika av Anne Marie Schejtlein.

“Förresten Andreas, du känner henne!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *