Nu kan du bidra till Musikhjälpen

I år så sker Musikhjälpen i Uppsala och därför håller många på att samla in pengar till just Musikhjälpen.

Vill du också bidra med pengar till Musikhjälpen? Detta kan du göra genom att du kan joina och tjäna pengar som du kan bidra till Musikhjälpen. Just nu pågår det tävling i hela Uppsala om vem som kan tjäna ihop mest pengar till Musikhjälpen. Min högra hand Emelie har arrenderat en hel club för att samla in pengar till Musikhjälpen. Förra året var jag en sponsor till Musikhjälpen som hölls på grand. Det bjöds då in massor av kända personer från Idol som uppträdde.

Ett mål med Musikhjälpen i år är att hjälpa människor som har drabbats av HIV. De som har fått ihop 50 000 kr får stå i glasburen. Musikhjälpen pågår under 8-14 december 2014 i Uppsala.

Det är inte omöjligt om ni går ihop en hel klass och försöker tjäna in pengar som går till Musikhjälpen. Om ni inte vill bidra till Musikhjälpen så kan ni själva ta och resa för pengarna, vem hindrar er? Det är ni själva som avgör ändamålet för ert arbete. När ni kontaktar Delikatesskungen så får var och en av er smakprover på den salami som ni ska sälja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *