Detta visste du inte om Louis Vuitton Malletier

Det heter egentligen Louis Vuitton Malletier men oftast kallas det för bara Louis Vuitton eller förkortningen LV.

Det du inte visste om Louis Vuitton Malletier kopior enligt myten. De som gör kopiorna av det kända väskmärket Louis Vuitton Malletier påstår att kopiorna är lika äkta som de som är äkta. Skillnaden skulle vara att kopiorna görs på nätterna och de som är äkta på dagen i samma fabrik av samma personal. Hur sant detta är vågar jag inte bekräfta eller dementera. Nog finns det en viss sanning i alla myter man hör och en viss lögn. Det är egentligen tur att det finns lögner för tänk om allt man hörde vore sant?

Det finns ett byggföretag som tänker lite som Louis Vuitton Malletier fast att detta är inte en myt utan en sanning.

Consteel byggvaror erbjuder god kvalité byggmaterial till biliga priser än andra byggshoppar. Du får originalprodukter, samma märken och från samma fabriker, men till fantastisk låga priser. Här gäller det inga kopior som Louis Vuitton Malletier utan det är riktiga märken från exakt samma fabriker. Kan vara värt att titta på om du funderar på att bygga om eller renovera i din bostad eller stuga i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *