Som blogg skribent brukar jag bli inbjuden på Spa

Önskar du också att du hade en stor blogg och blev inbjuden till olika spa runt om i landet?

Du kan faktiskt uppleva spa utan att driva en stor blogg. Det finns bra priser som du kan unna dig nu till jul. Du kan om du vill ge bort en upplevelse i julklapp eller använda själv. Känner du någon som har svårt att komma i väg eller som skyller på att de inte har tid? Då ska du köpa en upplevelse åt en sådan person och vips har du fått i väg personen. Eller varför inte gå ihop ett helt tjejgäng och få uppleva allt tillsammans?

Jag kommer i mars resa mer i blogg ärenden för att få uppleva både spa & hotell. Jag kommer även att träffa folk för att tillsammans ordna event för tjejkvällar år 2015. En upplevelse som jag aldrig har hört talas om förut som du kan prova på är takvandring. Visst har jag hört att man kan vandra i öknen, skogen eller på stranden. Jag har då aldrig förut i mitt liv hört talas om takvandring. Du får då inte vara höjdrädd om du ska på takvandring. Sedan spelar det nog ingen roll om du driver en blogg eller inte. Du kanske ändå kommer att starta en blogg för att beskriva takvandringen för dina blogg läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *